Getuigenissen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Collectieve Schuldbemiddeling (CSR)
Collectieve Schuldbemiddeling (CSR)
Lees verder
Mijn naam is M.M, ik ben 52 jaar, alleenstaande en sedert een 2 tal jaren heb ik een collectieve schuldenregeling met als schuldbemiddelaarster mevr. Deblauwe Heleen uit Lochristi.

Het is een geluk dat ik kon beroep doen op CSR doordat ik zware gerechtskosten heb van een minder goede periode in mijn leven wat daarbij ook geleid heeft naar een schuld voor onderhoudsgelden. Dat laatste is het resultaat van mijn onverschilligheid die ik toen had maar mijn verleden is me blijven achtervolgen. De confrontatie met mijn oude ik heeft me doen beseffen dat mezelf wegsteken zeker geen oplossing is en dat bleek toen ik uiteindelijke een goede vaste fulltime job vond bij een bedrijf dat niemand discrimineert. De fouten uit mijn verleden waren telden niet mee. Iedereen verdient een kans zich te herpakken. Alles verliep vlot tot het moment waarop ik een brief kreeg dat mijn volledige loon in beslag zou genomen worden voor mijn schulden. Dat was het moment dat ik besloot van de gunst van de CSR gebruik te maken.

Vooraleer ik zelf een CSR had stond ik er nogal sceptisch tegenover, vooral omdat ik van meerdere personen te horen kreeg dat ze niet rondkwamen met wat ze maandelijks kregen of dat ze “een slechte” bemiddelaar hadden. Ikzelf heb een zeer goede verstandhouding met mijn bemiddelaarster. We hebben duidelijke afspraken gemaakt met elkaar in het begin van mijn collectieve en aangezien we ons beiden aan deze afspraken houden is onze communicatie perfect. Als ik eens uit onverwachte hoek een hoge factuur ontvang die onbetaalbaar is om van mijn leefloon af te houden dan kan ik deze naar mevr. Deblauwe doorsturen. Ik heb geluk gehad in vergelijking met anderen. Voor mijn bemiddelaarster dus niks dan lof.

Ik zie geregeld mensen vreemd kijken als ze horen krijgen dat ik in CSR zit , maar ik ben er niet beschaamd voor. Integendeel,… dankzij deze regeling is het leven nog leefbaar te houden. Weliswaar met veel minder dan normaal het is soms zeer zwaar om tegen het einde van de maand nog beetje cash over te houden…. maar moeilijk gaat ook

Het enigste wat ik spijtig vind is dat mijn soort schuldenlast niet (en ook nooit) tot kwijtschelding zal kunnen gaan. Dus ik ben er me van bewust dat ik na de periode van mijn CSR opnieuw CSR zal moeten aanvragen. Alhoewel ik voltijds werk (en soms ook mijn weekends daarvoor opoffer) zal mijn schuldenlast na deze periode nog niet afbetaald zijn. Ik leg er mijn echter bij neer dat ik de 15 jaren dat ik nog kan werken tot aan mijn pensioen onder bemiddeling zal moeten blijven. Als het kan dan met mevrouw Deblauwe als bemiddelaarster. Hopelijk is dit mogelijk want in haar heb ik vertrouwen.

Met vriendelijke groeten M.M
Collectieve Schuldbemiddeling (CSR)
Collectieve Schuldbemiddeling (CSR)
Lees verder
Beste,

Eerst wil ik vertellen hoe ik mij in het begin voelde toen ik in schuldbemiddeling moest gaan... Dat was voor mij een emotionele weg, waarom omdat ik al van mijn 16 jaar jaar alleen woonde en altijd correct was op financieel vlak ..

Met de jaren ...jaren aan stuk tot dag vandaag alleenstaande moeder zijn met 2 kinderen ...

Zes jaar geleden had ik fout gemaakt waarvan ik wist direct ... ojeee komt niet meer goed ... voor dat de aangetekende zendingen zouden komen toekomen .. heb ik als huilend de stap moeten zetten naar het ocmw om te vragen of ik in schuldbemiddeling kon gaan ...

De dag dat mijn schuldbemiddelaarster Deblauwe Heleen bij mij thuis stond ... barste ik ook in tranen uit ...mijn zelfvertrouwen was weg.

Maar de dag vandaag ben ik heel blij dat ik geholpen ben door in schuldbemiddeling te gaan...dit was de juiste beslissing ... alleen had ik het niet gekund ...

Ook ben ik heel dankbaar dat ik een vriendelijke attente advocate heb ... alles was bespreekbaar, iedere keer ik mailde zelfde dag antwoord terug ..vind ik belangrijk ook

1 ding is zeker .. heb uit mijn fouten geleerd.. LENINGEN...NOOIT MEER

Ik ben er nog niet maar toch wil ik al dikke mercie zeggen aan mijn advocate Deblauwe Heleen

Mvg
H.V.
Collectieve Schuldbemiddeling (CSR)
Collectieve Schuldbemiddeling (CSR)
Lees verder
Beste,

Ik heb een hele goede ervaring met schuldbemiddeling bij heleen deblauwe, alles werd correct opgevolgd en besproken, konden ook steeds bellen of mailen als er iets onverwacht kapot was en konden dan krijgen hetgeen we nodig hadden, stonden steeds open om te helpen en te luisteren.

Als er mensen ook in een situatie komen zoals ik zat zal ik zeker deze schuldbemiddeling aanraden.

Vriendelijke groeten
A.P.
Collectieve Schuldregeling (CSR)
Collectieve Schuldregeling (CSR)
Lees verder
Ik ben heel tevreden over de collectieve schuldbemiddeling, zo heb ik wat ademruimte en moet ik ook niet met schrik leven dat er op ieder moment een deurwaarder aan mijn deur kan staan.

De procedure zelf vind ik een heel goed systeem, vooral dat er een spaarboekje aangelegd wordt, waar ik nadat deze schuldbemiddeling ten einde loopt, een nieuwe start mee kan maken.

Zo zijn de schuldeisers ook tevreden dat de schulden regelmatig afgelost worden.

Van mijn schuldbemiddelaar ben ik uiterst tevreden, ze helpt me waar ze kan en geeft me ook goede raad. Niets is haar teveel.

Een goede bemiddelaar doet veel, je moet je geld toch een aantal jaren uit handen geven en dit helpt dan ook om deze periode goed te doorstaan.

Ik heb dan ook tot nu toe zeker nog niet te klagen gehad.

V.B.
Collectieve Schuldregeling (CSR)
Collectieve Schuldregeling (CSR)
Lees verder
Beste,

Mijn man S.I en ik M.c hebben een goede ervaring gehad in de 7 jaar dat wij in schuldbemiddeling waren, Vanaf de start in 2013 tot nu in 2020 heeft de advocaat Helleen Deblauwe ons altijd goed bijgestaan en geholpen.

Ook in de mindere maanden toen er meer rekeningen kwamen dan normaal, Zei heeft er altijd voor gezorgd dat alle achterstallige betalingen uitgevoerd werden.

Zei heeft zelfs nog een bedrag voor ons gespaard op het einde van de schuldbemiddeling.

Mensen die in de problemen zitten twijfel niet en neem een schuldbemiddelaar, dit zal je heel veel stress besparen.

Mvg
S.I en M.C
Collectieve Schuldregeling (CSR)
Collectieve Schuldregeling (CSR)
Lees verder
Ik ben noodgedwongen geweest om in CSR te gaan na een faling van mijn man zijn bedrijf.
In het begin keek ik er niet zo echt naar uit.

    - Wat houdt dit in?
    - Wat kan wel nog en wat niet ?
    - Hoe lang duurt dit?
Waarschijnlijk vragen die iedereen zich stelt.

Maar nu ik in CSR zit, is dit de beste beslissing geweest ooit. Het is een goede samenwerking met mijn bemiddelaar.
Je kan alle vragen stellen die maar in je opkomen en daar zal ze dan ook correct op antwoorden.

Vele vragen stel ik per mail en heb heel snel een antwoord daarop.

Voor mij persoonlijk verloopt alles heel vlot . Ik kan daar in mijn situatie geen enkel verkeerd woord over zeggen.

Dit is mijn redding.

Met vriendelijke groeten,
I.D.
Vorige
Volgende